Om oss

Trädgård – Fika – Butik - Konst

Två trädgårdsälskare

 

Viktoria beskriver Marie och hennes trädgård

 

Marie är en glad och snäll tjej med massor av idéer som är utbildad florist. Hon jobbar deltid i en inredningsbutik i Varberg och resten av tiden målar hon helt sagolika tavlor som ni kan se när ni kommer och besöker oss. Marie bor i Stamnared på en idyllisk kringbyggd gård omgiven av en lummig och lite vild trädgård. Hennes nybyggda växthus är ett riktigt lusthus, bara att få titta in här gör en glad.

 

En stor damm inramad av prunkande växter skapar liv i trädgården, kanske där simmar vackra svarta ankor i den när ni kommer på besök, det står nämligen på önskelistan. Men innergården är kanske ändå pricken över i, här inne känns det som om man är i en annan liten värld tycker jag. Denna charmiga trädgård skulle jag helt klart kunna tänka mig om jag var tvungen att byta trädgård med någon!

 

Marie beskriver Viktorias trädgård

Jag har känt Viktoria i 15 år och under den tiden har jag sett hennes härliga trädgård växa fram. Viktoria är en driven tjej full av energi & ideér. Det märks att hon jobbar med trädgårdsdesign eftersom alla hennes sju trädgårdsrum är genomtänkta och går i ett med naturen.

 

När man kommer in i entreträdgården får man en fridfull känsla. Gången leder ner till växthusdelen där man hör porlet från dammen. Det finns små sittplatser placerade här och där. När jag kommit runt huset möts jag av en maffig odlingsdel, här växer allt från hallon och rabarber till frösådda grönsaker...

 

Detta är en trädgård att leva i som följer årstiderna & är fin året runt. Om du kommer hit på vinterhalvåret är fina detaljer belysta såsom glanskörsbär & svajande gräs. Jag lovar att om du varit här en gång vill du tillbaka, en trädgård att längta till helt enkelt!

 

 

 

Viktoria Johansson

Lilla Gröna

Moarna 24 a

432 76 Tvååker

 

Tel: 0702- 48 52 61

E-post: viktoria@lillagrona.se

Marie Emilsson

Håkesgård, Stamnared 3

432 68 Veddige

 

Tel: 0340-54 21 79

Mobil: 0738-06 70 89

E-post: plan@trip2garden.se